Бојанке за децу

Бојанке за децу из понуде продавнице Храма Светог Саве омогућиће вашој деци правилан и креативан развој, уз то пружајући им и добру забаву. Бојанке за децу из наше понуде одличан су избор за поклон малишанима.

Погледајте понуду бојанки за децу и поклоните најмлађима дар уз који ће развијати своју креативност.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Бојанке за децу и њихов значај за креативност и едукацију

Бојанке за децу пружају мноштво позитивних предности за правилан развој детета на свим пољима. Бојење развија моторичке способности детета, подстиче креативност и машту, а утиче и на пажњу и концентрацију.

У зависности од узраста, треба прилагодити и сложеност слике коју дете треба да обоји. Као и са свим другим активностима, тако и са бојењем бојанки треба почети од једноставнијих ка сложенијим цртежима. Немогуће је очекивати да ће дете са 2 године успети да обоји слику са много детаља ( врло је вероватно да ће дете такву слику у старту одбити).

Поред едукације и развијања способности и креативности, бојанке ће детету пружити добру забаву и разоноду.

Које бојанке за децу из наше понуде ће обрадовати најмлађе?

У понуди Храма Светог Саве налази се велики број дечијих бојанки прилагођених различитим узрастима. Дечије бојанке из нашег асортимана за оне најмлађе су са једноставнијим цртежима. За старије малишане, продавница Храма Светог Саве нуди већи избор бојанки са сложенијим цртежима.

Бојећи ликове Господа Исуса Христа, Богородице или светитеља, дете се упознаје са ликовима светих, са основама иконографије и поштовања икона. Такође, у понуди се налази и Свети Сава бојанка, са ликом нашег првог просветитеља. Бојанке за девојчице, као и бојанке за дечаке подједнако су пријемчиве за оба пола. 

Дечије бојанке – продаја и цена

Дечије бојанке из понуде продавнице Храма Светог Саве можете изабрати уживо у продавници Храма или на брз и једноставан начин поручити путем интернет продавнице Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени