Савремени подвижници

Дела о савременим подвижницима из понуде продавнице Храма Светог Саве оплемениће вашу кућну библиотеку или послужити као драгоцен поклон за ваше ближње. Савремени подвижници сведоче да је могуће и у наше дане бити ,,светлост свету’’.

Погледајте понуду дела о савременим подвижницима и одаберите неку од ових значајних збирки мудрости и знања.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Шта су дела о савременим подвижницима и зашто су значајна?

Дела о савременим подвижницима говоре о животу стараца који су својим подвизима и љубављу према Христу, кроз читав 20. век били “светлост свету”, а осветљавају и нас у 21. веку и подсећају да треба да будемо то исто.

Савремени подвижници помажу савременом човеку да савлада кризе које доносе смутна времена. Они су сведоци љубави Божије коју он излива на свакога човека. Такви су били старци Пајсије Светогорац, Порфирије Кавсокаливит, Јосиф Исихаста, Гаврило Грузијски и многи други, од којих је већина уврштена у ред светих.

Дела о савременим подвижницима састоје се из беседа, поука, писама и разговора које су старци водили са својом духовном децом из васцелог света.

Дела о савременим подвижницима – цена и продаја

Дела о савременим подвижницима у великом броју могу се наћи у продавници Храма Светог Саве. Одаберите свој примерак уживо у продавници Храма или поручите путем интернет продавнице Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени