Црквени календари

Црквени календари служе за лакше праћење годишњег богослужбеног круга сваког верника, и осликвају  мотивима православља. Они су наменски дар за долазну годину вашим драгим људима. Православни календари су основна потпора за праћење свих важних датума за Цркву. 

Погледајте нашу понуду црквених календара и на једноставан начин поручите календар за свој дом.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Црквени календари – украс православног дома 

Док стојимо у хришћанском Храму, свима нам је близак осећај благодатног спокоја и мира, и онај упечатљиви утисак да боравимо у сопственом дому. Зато није тешко разумети потребу да део тог духовног “капитала” пренесемо кући – кроз благопријатни мирис, богоугодне речи али и кроз божанствене слике. 

Као и сваки пут, наши хришћански радници “на њиви Господњој” припремили су најбоље црквене календаре, са најлепшим мотивима богатог црквеног живота.  Због пажљивог одабира православних мотива, као и због висококвалитетне репродукције икона и фотографија светих места, црквени календари испољавају хришћанску поруку Цркве на достојанствен начин. 

Изаберите црквене календаре са сликом икона које желите у свом дому, или цркава и манастира који су вам посебно драги. Ваш православни дом ће још више зрачити благопријатном топлотом припадности Цркве. Сваки црквени календар је попут складно упаковане мини галерије из свете традиције Православља. 

Врсте црквених календара

У понуди Храма Светог Саве можете пронаћи 3 врсте црквених календара, а то су зидни, стони и џепни календар. Понуда календара осмишљена је тако да покрива све потребе и да свој црквени календар можете увек имати при руци. 

Црквени календари – цена и продаја  

Црквени календари у понуди Храма Светог Саве доступни су вам у нашој продавници, где их можете поручити једноставно у пар кликова. Куповину можете обавити и у продавници при Храму.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени