Мајице

Мајице са мотивима Храма Светог Саве су један од сувенира који би могао да буде добар избор за вас или поклон вама драгој особи. Ова својеврсна успомена из Храма врло је практична за свакодневно ношење, а уједно и леп подсетник на посету нашем Храму. 

Погледајте нашу понуду и одаберите мајицу, која ће бити ваш драг сувенир из Храма Светог Саве.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Мајице из наше понуде – драге успомене из Храма

Мајице са мотивима знаменитости неког града су један су од најдрагоценијих сувенира. Поред вредности коју имају као успомена и сувенир, оне имају и употребну вредност као одевни предмет, који можете понети у свакодневним комбинацијама. Зато су модели са мотивима Храма Светог Саве  један од најбољих избора за успомену на једну од највећих знаменитости наше земље и наше престонице.

У нашој продавници се могу купити модели у различитим бојама и величинама. За свакога ко жели постоји одговарајућа мајица са мотивима Храма. Зато, можете обрадовати и неку драгу особу мајицом из наше понуде.

Мајице – продаја и цена

За све који желе да понесу наше мајице продаја се обавља у продавници Храма, те приликом посете можете навратити у радњу и одабрати жељени модел. Такође, куповину можете обавити и у нашој онлајн продавници, где у само пар кликова можете поручити жељени модел.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени