Роковници

Роковници или планери су свеске које служе за записивање битних датума, догађаја као и за организацију рада, а они са мотивима Храма су, уз то и врло драге и практичне успомене.  За људе који желе да испланирају свој радни дан, роковник није само пожељан, него и неопходан предмет.

Погледајте роковнике у нашој понуди, и одаберите сувенир из Храма који ће имати практичну намену.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Роковници из наше понуде – практични планери као сувенир из Храма

Роковници са мотивима Храма Светог Саве у себи обједињују више димензија. Роковник са мотивом Храма Светог Саве који можете купити у нашој продавници је пре свега драга успомена. Такође, то је и практичан планер који вам може помоћи у свакодневном раду. На послетку, али не и најмање значајно, то је и један естетски детаљ који ће оплеменити ваш радни простор.

У нашој понуди можете пронаћи различите роковнике, како оне практичне џепне, тако и оне већег формата. Роковници из продавнице Храма Светог Саве представљају спој лепог и практичног и биће вам драга и корисна успомена из нашег Храма.

Роковници – цена и продаја

У нашој продавници можете пронаћи широк избор најквалитетнијих роковника са мотивима Храма Светог Саве по најповољнијим ценама. Можете их поручити у нашој онлајн продавници, или посетити Храм Светог Саве и куповину обавити у нашој продавници уживо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени