Ликери

Ликери представљају једно од омиљених жестоких алкохолних пића. Због свог слатког укуса, ово алкохолно пиће је веома популарно. Могу бити обогаћени укусом воћа, зачина, биљака или неких извора укуса. У нашим манастирима ликери се производе по традиционалној рецептури и на природан начин.

Погледајте манастирске ликере из наше понуде и на једноставан начин поручите жељени ликер за свој дом, или поклон драгим људима.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Шта су ликери и по чему су посебни?

Ликери су слатка и ароматична алкохолна пића, која се припремају од различитог воћа и биља. Они који долазе из наших манастира производе се по традиционалној рецептури, која се годинама не мења. Производња манастирских ликера има дугу традицију и загарантован квалитет. Манатирске ликере  производе на природан начин, богатог су укуса и ароме. 

У нашој продавници постоји велики број ликера припремљених по посебној рецептури различитих српских манастира, који су чувари наслеђа припреме различитих алкохолих пића.

Манастирски ликери из наше понуде

У нашој продавници можете пронаћи широк асортиман ликера различитих укуса и арома. Биљке и ароме које се користе за израду ових ликера долазе из очуване природе, а неке имају и лековита својства. 

Сваки ликер из нашег асортимана може бити диван дар за ваш православни дом, а можете га поклонити и драгим људима, јер су прикладан поклон за различите поводе. Обрадујте себе и ваше најближе манстирским ликером укуса који највише волите.

Домаћи ликери из манастира – цена и продаја

У нашој понуди можете пронаћи велики избор најбољих манастирских ликера по веома повољним ценама. Поручите их на нашем сајту, брзо и једноставно у пар кликова, или нас посетите уживо, и купите жељени ликер у продавници Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени