Манастирски чајеви

Манастирски чајеви се производе у нашим манастирима по традиционалној рецептури старој више векова. Они су произведени на природан начин од разноврсног воћа, ароматичног и лековитог биља. Могу служити како у лековите сврхе, за ублажавање различитих болова и прехлада, тако и ради опуштања и уживања у укусима природе.

Погледајте манастирске чајеве из наше понуде и на једноставан начин поручите жељени чај за свој дом, или поклон драгим људима.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Због чега су манастирски чајеви посебни?

Манастирски чајеви су посебни из много разлога. Пре свега, производња чајева у нашим манастирима има дугу традицију. Такође, ови чајеви суше се и спремају на природан начин. Спој вишевековне традиције производње чајева у нашим манастирима и природног порекла њихових састојака чине да манастирски чајеви буду врхунског квалитета и укуса.

Лековита дејства манастирских чајева

Наши манастири имају дугу традицију производње чајева у лековите сврхе. Многи манастири од свог оснивања су, поред своје духовне улоге, били намењени и као лечилишта за телесне болести. Још од тог времена чајеви су коришћени у сврху лечења и ублажавања болова, а ова традиција је сачувана и дан данас, када се различити чајеви користе као испомоћ у излечењу одређених болести.

Наша продавница поседује широк избор манастирских чајева који се припремају од различитог лековитог биља,  и који имају благотворна здравствена дејства. 

Манастирски чајеви из наше понуде

У нашој продавници можете пронаћи широк избор чајева из манастира широм Србије, те изабрати лековито и ароматично сушено биље које вам је потребно. 

Сви чајеви у нашој понуди долазе из српских манастира, те осим што могу бити драгоценост за ваш дом, можете се определити да их купите као поклон блиским и драгим људима. 

Манастирски чајеви – цена и продаја

Погледајте који чајеви су део нашег асортимана, и једноставно поручите жељену комбинацију биља на нашем сајту. Чајеве из српских манастира можете купити и у нашој продавници при Храму Светог Саве, и то по најпвољнијим ценама.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени