Манастирски мед

Манастирски мед се производи у нашим манастирима на традиционалан начин. Они су произведени на природан начин без вештачких заслађивача. Могу служити у лековите сврхе, за ублажавање различитих тегоба, тако и ради опуштања и уживања у укусима природе.

Погледајте нашу понуду и на једноставан начин поручите жељени мед за свој дом, или поклон драгим људима.

Понуда је у припреми. У међувремену, погледајте производе које имамо на стању.

Због чега је манастирски мед посебан?

Манастирски мед је посебан из много разлога. Пре свега, производња меда у нашим манастирима има дугу традицију. Такође, манастирски мед се производи на природан начин. Нетакнута природа у околини наших манастира доприноси да квалитет меда буде посебан, а природна производња без вештачких заслађивача томе још додатно доприноси.

Осим посебно одабраних природних састојака, старе рецептуре које се не мењају деценијама гарантују квалитет готовог производа.

Манастирски мед из наше понуде

У нашој продавници можете пронаћи широк избор манастирског меда који долазе из различитих српских манастира. Понуда обухвата монофлоралне укусе и мед од различитог биља. 

Багремов мед

Багремов мед је монофлоралан. Потиче од цвета багрема. Богат је витамином Ц. Овај мед садржи мању количину полена, те је као такав погодан за људе који су алергични на одређене врсте полена. У народној медицини, мед од багрема се користи за боље варење и апетит, против респираторних инфекција, јачање имунитета, опоравак организма.

Ливадски мед

Ливадски мед потиче од различитих цветних врста са ливада наших манастира. Укус му варира у зависности од биљака које преовалађују. Може бити од жућкасте до тамно црвене боје и јачег је мириса и укуса од багремовог меда. Због обиља различитог полена, он садржи у себи доста минерала.

Манастирски мед – цена и продаја

У нашој продавници можете пронаћи велики избор најбољег манастирског меда по веома повољним ценама. Како бисте набавили жељени мед, куповину можете обавити путем нашег сајта, где једноставно можете поручити у само пар кликова, или нас посетите у продавници Храма Светог Саве, и одаберите теглу овог окрепљујућег слатког задовољства.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени