Марамице за сако

Марамице за сако на којима су осликани детаљи мозаика Храма,  држе се у предњем џепу сакоа, и представљају елегантан детаљ који ће допринети да ваша одевна комбинација изгледа посебно. У понуди имамо широк избор марамица за сако који можете купити како бисте оплеменили своја одела. 

Погледајте нашу понуду марамица за сако, и одаберите жељени модни детаљ за себе, или као поклон драгој особи.

Ручно рађене марамице за сако из колекције Мозаик

Марамице за сако из наше колекције су елегатни и упечатљиви детаљи израђени од најфиније свиле.  Инспирисане елементнима православља, а израђене према свим модним стандардима, наше марамице су прави спој традиционалног и модерног. 

Наше марамице за сако представљају одличан избор за сваког правог господина који жели да своју одевну комбинацију обогати једним елегантним модним детаљем. Будући да се у оквиру наше колекције налази изузетно богат избор најразличитијих марамица, можете изабрати оне који одговарају вашим омиљеним модним комбинацијама.

Како се носе марамице из наше колекције?

Човек који у склопу своје одевне комбинације носи марамицу за сако одаје утисак правог господина који приликом свог одевања пази на сваки детаљ. Њих би требало да носи свако ко држи до свог стајлинга.

Уникатне марамице – продаја и цена

У нашој колекцији можете пронаћи широк избор најквалитенијих марамица за сако по најповољнијим ценама. Можете их поручити у нашој онлајн продавници, или нас можете посетити уживо, у продавници Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени