Вино

Уникатно осликане боце вина са мотивима мозаика Храма у нашој понуди.  Вино је у Цркви и народу од вајкада па до данас имало најрзличитију употребу: од оне сакралне, Литургијске, па до оне профане. „Вино весели срце човека“ (Пс 103, 15), говорио је цар и пророк Давид. Зато је ово посебно пиће, у аутентичној боци, диван дар који можете понети из Храма. 

Погледајте боце вина из Мозаик колекције, и набавите уникатно израђену боцу оплемењену мотивима импозантног мозаика из Храма.

Елегантне боце вина са мотивима мозаика из Храма

Вина из наше Мозаик колекције се пуни у елегантне боце са мотивима мозаика из Храма Светог Саве. То нашу колекцију чини препознатљивом и аутентичном.  

Осим што се налазе у естетски пријемчивим боцама,  вина из наше колекције су најбољи избор за све љубитеље овог пића. Спој традиционалне производње и иновативних стручних савета, спој љубави и рада, јесте оно што одликује наша вина. 

Флаша доброг вина из наше Мозаик колекције је увек добродошла човеку који жели да улепша себи дан. Такође, ако идете у госте код неке вама драге особе, верујемо да је ничим нећете тако лепо обрадовати као флашом доброг вина, а за то су прави избор вина из наше Мозаик колекције.

Квалитетно и уникатно вино – продаја и цене

У нашој колекцији можете пронаћи одличан избор најквалитенијих црних и белих вина по најповољнијим ценама. Како бисте набавили жељену боцу можете је поручити у нашој онлајн продавници, на једноставан начин, или нас можете посетити у продавници Храма Светог Саве, како бисте куповину обавили уживо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени