Кућни благослов

Кућни благослов из нашег асортимана је намењен свим верницима који желе да свачији долазак, боравак и излазак из хришћанског дома буду богоугодним речима благословени.

Погледајте нашу понуду кућних благослова, изаберите и на једноставан начин поручите благослов за свој дом.

Благослов за кућу – заштитник православног дома 

Кућни благослов је уписана молитва за добробит вашег дома, вас и ваших ближњих. Због обраћања Богу кроз прозбених речи благосиљања, кроз речи заштите и кроз речи мира овај текст има сажет литургијски карактер, и душекорисно је да га свако прочита. 

Можете га поставити на видно место у дому, или изнад улазних врата, на радном столу, или где вама одговара. Благослов за кућу може бити пригодан призор за онога ко га види, и пригодан поклон који домаћину пружа молитвену заштиту, а гостима благосиљану добродошлицу.

Израђује се обично на дрвету, хартији, металу, или неком другом материјалу са графичким дизајном који је у складу са православном естетиком. Може бити украшен вињетама, са текстом без иконе, или са текстом и иконом. Графеми слова благослова за кућу су читка и калиграфски обликована.

Кућни благослов – цена и продаја 

Кућни благослов за свој дом можете поручити путем наше онлајн продавнице брзо и лако, а можете посетити и продавницу при Храму, и купити жељени кућни благослов.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени