Црквени сувенири

Црквени сувенири из наше понуде представљају предмете са мотивима Храма Светог Саве. Они могу бити лепа успомена на вашу посету Храму, а можете их поклонити драгој особи која није била у прилици да га обиђе.

Погледајте нашу понуду црквених сувенира и изаберите предмете који су вредна успомена за вас и ваше најближе.

Црквени сувенири – украс православног дома

Црквени сувенири оплемењују животни простор сваког православног верника. Они представљају лепу успомену на света места која сте некада обишли. Уз црквене сувенире можете се у својим успоменама поново вратити тамо. 

Сувенири из Београда са посебном поруком

Сувенири могу представљати успомену на најважнију културну знаменитост једног града. Као што је катедрала Нотр Дам прва асоцијација на Париз, Саграда фамилија на Барселону, тако је и Храм Светог Саве постао највећа знаменитост Београда. Због тога, наши црквени сувенири представљају вредну успомену, како на сам Храм, тако и на град Београд у целини.

Када су вам потребни сувенири из Београда, они који осликавају светлост Храма Светог Саве треба да буду незаобилазан избор. 

Наша понуда црквених сувенира

Сувенири у нашој понуди су разнолики, те можете пронаћи различите корисне и вредне предмете. У понуди имамо: макете Храма, разгледнице, звонца, оловке, привеске, медаљоне, USB, мајице, роковнике, магнете, папирне кесе, и заставе

Сви наши сувенири имају сентиментални али и религијски значај, и прожети су мотивима хришћанства. 

Црквени сувенири – продаја и цене

У нашој понуди можете пронаћи разноврсне црквене сувенире по најповољнијим ценама. Како бисте набавили жељене предмете, можете их поручити на нашем сајту брзо и једноставно, а куповину можете обавити и у нашој продавници у Храму Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени