Духовне књиге

Духовне књиге од непроцењиве су важности за духовни развој једне личности. Читајући их, човек ради на развоју своје личности и духовном узрастању. Продавница Храма Светог Саве нуди велики избор духовне литературе.

Погледајте нашу понуду духовних књига и одаберите штиво којим ћете оплеменити вашу кућну библиотеку.

Духовна литература и њен значај

Духовна литература помаже савременом човеку како да се избори са проблемима и кризама које доноси живот. Духовне књиге сведоче о богатом искуству Православне Цркве и о томе како је Црква кроз историју излазила на крај са конкретним проблемима.

Читајући духовну литературу, верник извлачи из ризнице Цркве све оно што му је потребно за развој своје личности, кроз борбу са страстима душе и суочавању са животним проблемима.

Духовне књиге у нашој понуди – оплемените своју ризницу знања

Из нашег асортимана издвајамо богату колекцију духовне литературе . Књиге из наше понуде расветлиће савременом човеку смисао поста и Св. Причешћа, питање смрти и вечног живота.

Читајући Охридски пролог владике Николаја, савремени човек моћи ће да се упозна са библијским причама и животима светитеља које прослављамо у одређени дан, али и да нађе поуке на различите јевађеоске приче.

Читајући Нека питања наше вере патријарха Павла, читалац  ће на конкретним примерима видети кроз какве је проблеме Црква пролазила и на који начин је давала решења.

Духовне књиге – продаја и цена

Продавница Храма Светог Саве обилује духовном литературом. Духовне књиге из наше понуде можете изабрати уживо у продавници Храма или на једноставан начин поручити путем интернет продавнице Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени