Агенде

Агенде или планери са мотивима мозаика у Храму Светог Саве, служе за организацију радног дана, записивање битних догађаја и сличне белешке. Код агенди је, осим практичне битна и естетска димензија, а свака агенда из наше колекције обједињује управо ове две значајне димензије.

Погледајте понуду агенди  из Мозаик колекције и изаберите планер са уникатним мотивима Храма.

Уникатно осликане агенде са мотивима Храма

Агенде из наше Мозаик колекције представљају јединствен спој лепог и практичног. Оно што се код њих одмах примети је естетски квалитет. Пресвучене су природном свилом, што их чини изузетно елегантним. Такође, као и остали предмети из мозаик колекције, на себи имају мотиве са мозаика Храма Светог Саве.

Овако дизајниране, агенде иду у одличном пару са неким од одевних предмета из наше Мозаик колекције сличног дизајна (попут наших кравата или ешарпи). Препоручујемо вам да направите једну такву комбинацију по свом избору.

Битна карактеристика наше Мозаик колекције је та да она у пракси показује како је креативан спој традиционалног и модерног итекако могућ. То се види и код наших агенди. Верски мотиви са мозаика Храма Светог Саве као један духован и традиционалан детаљ оплемењују савремен практичан предмет као што је агенда.

Поред естетског нисмо заборавили ни практични моменат. Наше агенде пре свега служе као планер. Због тога су оне идеалан избог за сваког пословног човека.

Агенде – продаја и цена

У нашој колекцији можете пронаћи широк избор најквалитенијих агенди по најповољнијим ценама. Поручите жељену агенду брзо и једноставно, у нашој онлајн продавници, или нас посетите у продавници Храма Светог Саве, и куповину обавите уживо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени