Васкршња јаја - избор декорације за васкршња јаја

Васкршња јаја креирају посебан доживљај празновања најрадоснијег хришћанског празника, зато је декорација за васкршња јаја изузетно важан елемент који ће допринети овом дивном поводу за празновање. Празнична декорација васкршњих јаја ће обогатити трпезу у вашем дому ведрим и радосним бојама, и увеселити малишане. 

Погледајте понуду декорације за јаја, и одаберите ону којом ћете оплеменити вашу васкршњу трпезу.

Декорација за васкршња јаја из наше понуде

Аранжирање обојених јаја може умногоме нагласити свечаност вашег празничног стола. Тако у нашој понуди имате различит материјал за јединствено декорисање ваших ускршњих јаја. Део понуде су различите боје за фарбање јаја, баш као и налепнице којима можете додатно украсити ваша празнична јаја. 

Осим тога, у понуди ћете пронаћи и пластична јаја за декорацију беле боје, која су веома погодна за експериментисање и поигравање стиловима украшавања, за вашу игру коју можете претворити у мала ремек дела. Можете их бојити, стављати налепнице и декоративне омоте, цртати, лакирати, лепити цирконе, тракице, мозаике и слично. 

Декоративна васкршња јаја од пластике и дрвета са радосним мотивима и допадљивим орнаментима и детаљима, су већ припремљени продукт за ваш васкршњи декор. Уколико немате времена за креативну игру, декорисана јаја су право решење за брзо и ефектно украшавање вашег васкршњег кутка.   

Продаја и цене декорације за васкршња јаја  

Погледајте нашу понуду  за декорацију васкршњих јаја, и купите жељену декорацију у нашој радњи уживо, или одаберите и поручите декорацију путем онлајн продавнице.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени