Ешарпе

Ешарпе израђене од свиле са мотивима Храма, представљају модни детаљ који доприноси елеганцији сваке жене. Идеално стоје уз најразличитије модне комбинације и представљају прави избор у свакој прилици. У понуди имамо различите моделе ешарпи који ће се савршено уклопити уз ваше омиљене модне комбинације.

Погледајте понуду ешарпи из Мозаик колекције Храма, и понесите јединствени модни детаљ са снажном поруком.

Ручно рађене ешарпе – квалитетан модни детаљ

Мараме из наше колекције су веома посебне. Оне су ручно рађене од најквалитетније свиле. Инспирисане мозаиком који украшава Храм, оне су прилично модерне и скројене као додатак урбаном стилу. Управо зато је свака ешарпа из наше понуде аутентичан спој који се ретко где може пронаћи.

Елегантна ешарпа из Мозаик колекције је прави избор за сваку даму која жели да своју одевну комбинацију обогати једним елегантним модним детаљем. Будући да се у оквиру наше колекције налази широк избор најразличитијих ешарпи, можете изабрати оне који одговарају вашим омиљеним модним комбинацијамa.

Уникатне ешарпе из Мозаик колекције

Уникатне мараме из Мозаик колекције, посебне су управо зато што свака шара може бити упечатљив додатак вашој одевној комбинацији. С обзиром на то да је јединствени мозаик Храма непресушан извор инспирације, на сваку ешарпу из наше колекције пренесен је по делић ових шара. 

Ношење наших ешарпи комбинује православне елементе са истанчаним стилом. 

Ешарпе и мараме  – цена и продаја

У нашој колекцији можете пронаћи широк избор најквалитенијих ешарпи и марама по најповољнијим ценама. Поручите их путем нашег сајта, брзо и једноставно, а добродошли сте и у Храм Светог Саве, где можете купити жељену ешарпу у нашој продавници.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени