Црквени производи

Црквени производи из продавнице Храма Светог Саве намењени су за свакодневне верске потребе верника. Све што је потребно за пригодно обележавање ваших крсних слава, венчања, крштења или пригодно обележавање празника може се пронаћи у нашој понуди.

Погледајте нашу понуду црквених производа и на једноставан начин поручите драгоцености за свој дом.

Црквени производи и њихов значај за православни дом

Црквени производи су од великог значаја за свакодневни живот православних верника или за нарочито обележавање значајнијих датума. Под црквеним производима подразумева се све оно што верујући користе како би свакодневно освећивали свој живот.

Црквени производи за различите обреде, прославе али и свакодневне навике јесу оно што чини понуду Храма Светог Саве.

Верски предмети из наше понуде

Продавница Храма Светог Саве нуди широк избор црквених производа. У нашој понуди можете пронаћи опрему за славу, венчање, крштење и друге свечаности.
Из нашег асортимана одаберите различите врсте тамјана, обичних и мирисних, кутијице за чување истог, као и различите врсте кадионица којима ћете освећивати ваш животни простор.

Продавница Храма Светог Саве нуди велики избор накита и бројаница, крстова за сто или зид и крстиће за ланчић, што може бити и одличан избор приликом куповине поклона.

У понуди продавнице Храма могу се пронаћи и различите врсте кандила (стоних или висећих), и фитиља за кандило, свеће и свећњаци који поред изворне сврхе коју имају могу својим изгледом улепшати ваш животни простор.

Црквени предмети – цена и продаја

Погледајте који црквени производи из наше понуде су вам потребни за дом, и поручите их брзо и једноставно путем интернет продавнице Храма, или нас посетите уживо, у продавници Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени