Мозаик колекција

Мозаик колекција је посебно дизајнирана колекција производа инспирисана мотивима мозаика из Храма Светог Саве. Сам мозаик је рађен под руководством руског академика Николаја Александровича Мухина и представља врхунски домет православне духовности и уметности. 

Откријте Мозаик колекцију и понесите јединствене комаде у које је проткана духовност и аутентичност Храма Светог Саве.

Шта је мозаик колекција и чиме је инспирисана?

Мозаик колекција је инспирисана мотивима мозаика из Храма Светог Саве. У њој можете пронаћи најразноврсније производе за вас или ваше најближе. Њена препознатљива обележја су квалитет и ручни рад, те се тако може пронаћи уникатна одећа и различити предмети којима ћете оплеменити свој дом.  

Понуда Мозаик колекције

У овој колекцији можете пронаћи најразноврсније производе Храма Светог Саве. У оквиру ње се може  пронаћи уникатна гардероба као што су: кравате, марамице за сако, ешарпе; предмете који имају практичну намену, али и елегантан дизајн попут агенди и торби као и разноврсну понуду најквалитетнијег домаћег пића (вино, вињак, ракија).

Уникатна одећа и други предмети – ручни рад којим се негује традиција

Приликом израде Мозаик колекције водили смо рачуна да наши производи буду елегантни и врхунског квалитета, а посебан нагласак је стављен на ручни рад. Наша модна колекција је рађена од најфиније природне свиле, а наша пића су направљена од најквалитетнијих сорти воћа. 

Ова колекција представља јединствен пример како једна изразито духовна уметност може да послужи као инспирација за савремену модну колекцију. Небројени ситни делови претапају се у стотине колоритних нијанси уз доминацију златне боје – симбола нестворене божанске светлости.

Та светлост чувана у камену, нежно пренешена на најквалитетније свилено влакно, у ваш стил уноси префињену елеганцију. Уникатна одећа из наше Мозаик колекције може бити изузетно леп модни детаљ у склопу ваше гардеробе. Такође, ова уникатна гардероба може бити и сјајан поклон вама драгој особи.

Пића која се налазе у оквиру ове колекције представљају спој тарадиционалне рецептуре и савремених иновација. Рађена у складу са најбољом српском традицијом производње вина, вињака и ракије, уз консултације наших најбољих стручњака за производњу тих пића, она представљају прави избор за вас.

Уколико желите да уживате у најквалитетнијим домаћим винима, ракији или вињаку, наша колекција ће вам пружити најбољи угођај. Такође, ово може бити и идеалан поклон за ваше пријатеље који воле да уживају у укусу српских традиционалних пића.

Мозаик колекција – продаја и цене

Наша Мозаик колекција нуди избор најквалитетнијих производа који неодољиво осликавају дух Храма. Жељене производе из колекције можете поручити у нашој онлајн продавници, или нас можете посетите у радњи Храма Светог Саве, и купити жељени производ.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени