Црквене књиге

Црквене књиге у понуди продавнице Храма Светог Саве су ту ради вашег бољег упознавања са традицијом наше Цркве, ради подстрека на што активнији литургијски живот и духовно изграђивање. Као такве изузетно су вредан део ризнице знања сваког верника.

Погледајте нашу понуду различитих црквених књига и определите се за штива којима ћете оплеменити вашу колекцију књига.

Црквене књиге и њихов значај за културу и православље

Црквене књиге су од великог значаја за културу нашег народа. Библија, уз дела античких писаца, представља основу европске културе. Без њеног познавања не можемо говорити о општој култури. ( пр. Достојевског не можемо разумети без познавања Библије)

Познавање историје нашег народа незамисливо је без познавања историје наше помесне Цркве. Стога је значај црквених књига за културу од непроцењиве вредности.

Које црквене књиге се налазе у нашој понуди?

У нашој понуди можете пронаћи књиге различитих жанрова и намена, за све узрасте.
Из нашег асортимана одаберите Свето Писмо и Псалтир који ће вас напајати речима живота вечнога. Наша продавница нуди широк избор житија светих и порука савремених духовника Цркве. 

У понуди Храма Светог Саве могу се пронаћи књиге и бојанке за децу, кроз које ће се најмлађи читаоци упознати са својом културом и православном вером.

Продавница Храма Светог Саве нуди велики избор молитвеника и акатиста за молитвено узрастање верника наше Цркве.

Црквене књиге – цена и продаја

Продавница Храма Светог Саве нуди велики избор црквених књига. Жељену црквену књигу из нашег асортимана можете изабрати уживо у продавници Храма или на једноставан начин поручити путем интернет продавнице Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени