Опрема за славу

Опрема за славу за радосне преславске припреме и славско обележавање породичног светитеља вашег хришћанског дома. Опрема за славу подразумева све потребне елеменате које ћете користити ви и свештеник. 

Погледајте понуду опреме за славу коју можете поручити путем наше онлајн продавнице и изаберите најбоље за свој дом.

Опрема за славу која је потребна православном дому 

Прослављање Крсне славе је улазак у дане радости са ближњима и да би све било по пропису које налаже Света Црква, треба да имамо у свом домаћинству комплет за славу у коме спада стоно кандило, свећњак, кадионица, кутија за тамјан и надстолњак. Поред тог комплета потребно је да имамо и босиљак,чирак због благосиљања дома и укућана, и шаблон за славско жито у облику Светог чије име прослављамо. 

Славски предмети за употребу могу бити изливени од различитих легура метала, месинга, хрома, у зависности жељених својства и издрживости, али могу бити и ручно урађени од керамике. Различитом техником којом су урађени, савијањем метала, изливањем и слично, могу имати детаљнију или једноставнију декорацију, на којој може бити додата иконица, крстић, кристални каменчићи и слично. 

Опрема за славу може бити и урађена од керамике, преко термичке обраде земље, ручним радом обликовања глине и слично. Паковања су класичног изгледа од тврђег картона у облику прозора, са ручком при врху. Опрема за славу је богатији леп верски поклон у знаку поштовања ваших блиских.

Опрема за славу – цена и продаја  

Погледајте комплетну опрему за славу на нашем сајту, и поручите једноставним путем. Куповину можете обавити и у нашој продавници при Храму Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени