Значење имена

Значење имена написано на посебном материјалу, објашњава на који начин име говори о вашем или туђем карактеру. Инспиративна прича о имену ће бити ласкав поклон онима који га заслужују, и којима намените овакав знак пажње. 

Пронађите значење вашег или имена вама драге особе, и на једноставан начин поручите урамљену причу о имену за свој дом.

Значење имена – украс за сваки дом и сјајан избор поклона

Име је саставни део нашег личног идентитета. Као што каже стара латинска изрека “Nomen est omen”, или “Име је знак”. Па тако, неко је добио име Срећко, са значењем –  да би био срећан; Здравко да буде здрав. Неко добије име са заштитним значењем као на пример Вук, да се не би плашио болести.

Сматра се да родитељи успевају да одреде карактер свога детета именом којим га називају. На пример Миодраг постаје мио и драг, Лав (по карактеру) постаје лав и слично. Када родитељ препозна врлину у себи жели је пренети и на своје потомство, и стварно та особина у значењу датог имена је као наредба која се извршила, јер ипак су деца налик родитељима. 

Откривено значење имена може бити похвалан поклон за ваше блиске особе или ваше мало интимно откриће значења личног имена као украс у вашем дому.

Значење имена из наше понуде

Урамљено значење вашег имена је производ текстуалне слике, са калиграфским словима, и показује везе које постоје између етимологије вашег имена и генезе свих њених значења.   

У нашој понуди можете пронаћи различит дизајн значења имена, као и многобројна српска и православна имена, која можете даровати како најмлађима, тако и старијим драгим људима. 

Значење имена – цена и продаја

Разгледајте понуду значења имена, те их поручите брзо и једноставно путем нашег сајта, или нас посетите у продавници Храма Светог Саве, и своју куповину обавите уживо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени