Господњи празници

Иконе Господњих празника представљају иконе на којима су изображени догађаји из Христовог живота. Господњи празници посвећени су празновању Свете Тројице и догађајима из живота и дела Господа нашег Исуса Христа.

Погледајте иконе Господњих празника из наше понуде и на једноставан начин поручите икону која ће оплеменити ваш дом и улепшати обележавање верског празника.

Иконе верских празника за сваки дом

Господњи празници су посвећени празновању Свете Тројице и догађаја из живота Христовог. Господњи празници су: Божић, Богојављење , Преображење, Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим – Цвети, Вазнесење – Спасовдан, Педесетница – Духови, Воздвижење Часног Крста – Крстовдан и Празник над празницима – Васкрс.

Иконе Господњих празника из наше понуде рађене су различитим техникама (каширане, сликане, ливене), од различитог материјала ( дрвене, металне) и у разним величинама.

У понуди продавнице Храма Светог Саве налазе се иконе свих Господњих празника које ће оплеменити ваш дом или домове ваших ближњих.

Иконе Господњих празника – понуда и наручивање икона

Иконе Господњих празника из наше колекције можете поручити на нашем сајту, или изабрати уживо у продавници Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени