Богородичини празници

Богородичини празници су иконе на којима су представљени догађаји из живота Богородице. Православна Црква на нарочит начин поштује Богородичине празнике.

Погледајте иконе Богородичиних празника из наше понуде и на једноставан начин одаберите икону која ће оплеменити ваш дом и улепшати обележавање верског празника.

Богородичини празници – иконе за сваки дом

Богородичини празници посвећени су празновању Пресвете Богородице и важних догађаја у њеном животу. Велики Богородичини празници су: Рођење – Мала Госпојина, Ваведење, Благовести, Сретење, Успеније – Велика Госпојина

Под Богородичиним празницима подразумевамо и празнике који су везани за њено име – нпр. Покров Пресвете Богородице, чудотворне иконе Богородице које имају свој дан празновања у Православној Цркви и др.

Иконе Богородичиних празника из наше понуде рађене су различитим техникама (каширане, сликане, ливене), од различитог материјала (дрвене, металне),  и могу се пронаћи у разним величинама.

У понуди продавнице Храма Светог Саве налазе се иконе свих Богородичиних празника које ће оплеменити ваш дом или домове ваших ближњих.

Богородичини празници – понуда и наручивање икона

Иконе Богородичиних празника из нашег асортимана можете изабрати уживо у продавници Храма Светог Саве или поручити на једноставан начин путем интернет продавнице Храма.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени