Кравате

Кравате из Мозаик колекције су ручно рађене, уникатне, модерне, а у исто време инспирисане традцијом. Праве се у облику траке, а носи се на кошуљи. У нашој понуди имамо широк избор разноврсних кравата, са различитим уникатним дезенима.  

Погледајте Мозаик колекцију Храма, одаберите жељену кравату и оплемените свој гардеробер аутентичним и квалитетним детаљем.

Ручно рађене кравате – вредан модни детаљ

Модерне кравате из наше колекције су заиста посебне. Оне су ручно рађене од најквалитетније свиле. Иако су инспирисане традицијом мозаик технике наше Православне уметности оне су ипак модерне и могу се носити у 21. веку. То је оно што их чини посебним, јединственим и уникатним. Оне представљају посебан спој који се ретко где може пронаћи.

Прави су избор за свакога ко жели да своје одевање оплемени једним елегантним модним детаљем. Будући да се у оквиру наше колекције налази широк избор најразличитијих кравата, можете изабрати оне који одговарају вашим омиљеним модним комбинацијама.

Уникатне кравате из Мозаик колекције – модеран детаљ са јаком поруком

Овај елегантни детаљ који се носи уз кошуљу носи врло јасну поруку – креативан спој традиционалног и модерног је могућ. Иако се на њима налазе мотиви са одежди на иконама, оне су идеалан детаљ који ће сваком модерном човеку дати посебну елегантну ноту. Уз сваку кравату из наше колекције, ваше одело ће изгледати комплетније и елегантније.

Кравате  – цена и продаја

У нашој колекцији можете пронаћи широк избор најквалитенијих кравата по најповољнијим ценама. Можете их поручити брзо и лако на нашем сајту, или нас посетите у продавници Храма Светог Саве, и обавите куповину.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени