Стони крст

Стони крст у понуди Храма обогатиће ваш молитвени простор у дому. Крст симболише Христво страдање, али и Васкрсење, па је тако незаобилазно обележје хришћанске вере, и хришћанског дома. 

Упознајте се са асортиманом Храма Светог Саве, одаберите жељени стони крст, и на једноставан начин га поручите за свој дом.

Крст за сто од различитих материјала

Стони крст саставни је део богослужбеног простора Православне Цркве и домова православних верника. На стоним крстовима представљено је Христово распеће или су украшени хришћанским симболима. Стони крстови израђују се од различитих материјала, и у различитим димензијама. 

У нашој понуди налазе се крстови за сто који су рађени од дрвета са угравираном представом распећа. Из наше колекције можемо издвојити металне ливене крстове са постољем, како би крст стабилно стајао тамо где га поставите.

Метални стони крстови рађени су од различитих легура метала, а могу бити украшени Сваровски кристалима или позлаћени. Стони крстови из наше понуде пригодан су поклон за ваше најмилије.

Стони крст – цена и продаја

Стоне крстове из наше понуде можете изабрати уживо у продавници Храма или једноставно поручити путем интернет продавнице Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени