Магнети

Магнети сувенири су украсни предмети који служе за оплемењивање простора мотивима одређене дестинације коју сте посетили. Садрже у себи магнет како би се могли прикакачити на металне предмете. Магнети из наше понуде су прави избор за успомену на посету Београду и Храму Светог Саве.

Погледајте магнете у нашој понуди, и одаберите сувенир као успомену из Храма.

Магнети сувенири из наше понуде – понесите успомену из Храма

Магнети су одличан избор ако желите да оплемените свој дом лепом успоменом која вас подсећа на драго место које сте посетили. У нашој понуди имате разноврсан избор сувенира магнета које можете купити као успомену на Храм Светог Саве. У понуди имамо магнете са приказима мозаика, икона, унутрашњости и спољашњости Храма Светог Саве.

Магнет је леп украс који може украсити једноличне предмете на које се постави, попут фрижидера, и других металних површина у дому. Зато су магнети са мотивима Храма Светог Саве вредна успомена не само на посету Храму, него и Београду као таквом. 

Сувенири магнети – продаја и цена

У нашој продавници можете пронаћи широк избор магнета сувенира по најповољнијим ценама. Магнети сувенири у нашој понуди доступни су за онлајн поручивање на сајту Храма, а можете их купити и у продавници Храма.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени