Оловке

Оловке су основно средство које користимо за писање. Лепа оловка је нешто што сви волимо и што даје посебну елегантну ноту писаној речи. Увек их треба имати при руци, а готово свако има своју омиљену писаљку, којом бележи  оно што је потребно. Такође, лепа оловка или пенкало може бити и занимљив поклон драгој особи.

Погледајте нашу понуду оловака и одаберите ону која ће бити лепа и корисна успомена.

Оловке као сувенири из наше понуде

Оловке су један од сувенира који можете пронаћи у нашој понуди. Свака оловка из нашег асортимана служи  у практичне сврхе, али је и подједнако леп детаљ којим ћете оплеменити ваш прибор за писање.

У нашој понуди можете пронаћи класичне хемијске оловке са амблемом Храма Светог Саве. Оне су једноставне, практичне и лаке за руковање. Такође, у нашем асортиману се налазе и елегантне и луксузне писаљке и пенкала, украшене позлатом или посребрене, као и са Сваровски кристалима.

Оловке – продаја и цене

Уколико желите да одаберете оловку са православним детаљима као допуну свом прибору за писање, или пак да обрадујете драгу особу практичним и драгоценим поклоном, жељену писаљку можете поручити брзо и лако у нашој онлајн продавници. Такође, куповину можете обавити и уживо у продавници Храма Светог Саве.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени