Разгледнице

Разгледнице представљају слике Храма Светог Саве приказане на картону. На њима се налазе прикази спољашњости или унутрашњости нашег Храма. Разгледница представља лепу успомену на вашу посету Храму, а такође је можети и послати вама драгој особи.

Погледајте нашу понуду и одаберите илустрацију која најбоље приказује нашу земљу, знаменитости и културу.

Шта осликавају разгледнице из наше понуде?

Разгледнице Храма Светог Саве имају различите мотиве. На разгледницама се налазе прикази Храма Светог Саве, његове спољашњости и архитектуре. Такође, у понуди имамо и оне са сликама унутрашњости Храма. На њима можете видети приказе величанственоих мозаика којима је украшен наш Храм.

Разгледнице Храма такође спадају и у најлепше разгледнице Београда. Уколико желите да са собом имате разгледнице Београда или желите да некоме поклоните илустрацију главног града  и његових највећих знаменитости, разгледница Храма Светог Саве је прави избор за вас.

Разгледнице – продаја и цена 

У нашој продавници можете пронаћи широк асортиман разгледница са мотивима Храма Светог Саве по изузетно повољним ценама. Можете их купити у нашој продавници у Храму, а врло лако их можете поручити и на нашем сајту, у само пар кликова, те обрадовати драгу особу успоменом из Београда.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени