УСБ

USB меморија се користи за складиштење дигиталних података. Овај мали и практичан уређај данас је готово незаменљив, те га увек треба имати при руци. У нашим радњама можете пронаћи USB меморије са мотивима Храма Светог Саве, Београда и Србије. Овакав предмет осим што је врло употребљив, може бити и драгоцен дар. 

Погледајте USB у нашој понуди, и одаберите ову корисну и практичну успомену из Храма.

USB меморије из наше понуде

USB меморије из наше понуде представљају иновативан спој традиционалног и модерног. Трудили смо се да идући у корак са временом осмислимо сувенире који ће на модеран начин приказати наше знаменитости. Управо такве су наше USB меморије. Оне представљају јединствену и занимљиву успомену коју можете да понесете са собом из Храма Светог Саве. 

Овај једноставан и практичан предмет на себи има мотиве Храма Светог Саве, Београда и Србије. Он представља лепу и корисну успомену коју ћете са собом понети. Може се користити и као USB привезак који ће вам увек бити при руци. 

Продаја USB-а и цене

Продаја USB обавља се у продавници Храма Светог Саве, па нас можете посетити како бисте купили жељени привезак. Такође, уколико вам је потребан USB продаја се обавља и на сајту храма, где можете поручити меморију у само пар кликова, и на једноставан начин доћи до жељеног уређаја.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени