Минђуше

Минђуше са задивљујућим детаљима, које ће унети умилне, нежне и отмене ноте вашем изгледу, део су понуде Храма. Овим минђушама можете освежити своју колекцију драгоценог накита, или их издвојити као специјалан дар, који ћете поклонити драгим људима. 

Погледајте нашу понуду минђуша и одаберите модел који вам најбоље пристаје.

Какве минђуше имамо у понуди? 

Уз накит који већ поседујете, пар минђуша са пажљиво одабраним детаљима биће леп украс за истицање женствености на фин и пријатан начин. 

Минђуше са Сваровским кристалима ће свакога одушевити својим променљивим сјајем, златни пар ће показати ваше вредновање класичних облика и материјала, фина обрада сребрних комада ће говорити о вашој умереној нарави, док ће моделиране наушнице указивати на вашу младалачку разиграност. 

Наушнице од нерђајућег челика ће увек имати исти сјај и исту енергију уз сваку одевну варијанту. Полудраги камен на минђуши показаће вашу пробирљивост и посебност када се ради о ношењу вредних ствари. Дужина и тежина минђуша ће оформити ваш став према поводу за који их носите, а одабир облика ће пуно казати о вашем карактеру.   

Минђуше као вредан поклон драгим особама

Пар минђуша је идеја за поклон која никада није погрешна, јер свакој жени увек фали неки маштовити детаљ који ће употпунити њихову колекцију накита. 

Погодан су поклон за рођендане, годишњице, свадбе, имендане, а једнако су значајне и као драгоцени знак пажње без посебног повода, тек да бисте некоме измамили осмех на лице. 

Минђуше – продаја и цене  

Понуда различитих минђуша са хришћаниским мотивима налази се у продавници Храма Светог Саве. Можете нас посетити и куповину обавити уживо, а постоји могућност једноставног поручивања у нашој интернет продавници на сајту Храма.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени