Наруквице

Наруквице у понуди Храма Светог Саве оплемењене хришћанским мотивима, представљају вредан украс на вашој руци, којим ћете улепшати своје одевне комбинације. Оне су дар којим можете проширити своју колекцију накита, а наруквицу из наше понуде можете поклонити и блиским особама, као вредан знак пажње. 

Одаберите наруквицу која ће красити вашу руку, и погледајте какве моделе имамо у понуди.

Какве наруквице су део наше понуде? 

Ова врста украсног накита који се може носити око зглоба руке, је израђена спајањем једноврсних или комбинованих материјала. У понуди имамо израђене бразлетне од злата, сребра, платине, као и од одређених легура племенитих метала. 

Неке бразлетне као основни спој имају полудраго камење у мешавини са елементима бижутерије, а друге су састављене као класичне наруквице од полуприродних и природних бисера. 

Од других врста наруквица, имамо још и оне од уметничког стакла, од украсно резбарених комадића дрвета, од обојене коже, гуме, детаље од разнобојне пластике и каменчића, па све до наруквица са шкољкама и осталим природним и синтетичким елементима.

Наруквице као вредан поклон за драге особе

Вредност овог комада накита може бити велика уколико је израђена од скупљег материјала и ако је вешто урађена као уметничко дело, као таква идеалан је поклон за посебне прилике. Такве моделе израђују златари, а од њихове вештине зависи и уметничка вредност самих наруквица. 

У новије време оне се производе или индустријски или у студију уз нацрте претходних модел. Заједно са наушницама, прстењем и огрлицама, оне спадају у најупотребљиванији накит. 

Наруквице – продаја и цене  

Погледајте каквим наруквицама располаже продавница Храма Светог Саве. Свој жељени комад накита можете купити управо у нашој продавници, или га поручити путем нашег сајта, врло једноставно и брзо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени