Сваровски накит

Сваровски накит је кристални бренд јединственог изгледа, за специјалне животне тренутке, када желите да ваша појава буде допуњена драгоценошћу. Сваровски кристали на православном накиту су прави избор за јединствени поклон који ће сваког обрадовати.

Погледајте нашу понуду Сваровски накита и одаберите драгоценост по свом укусу.

Зашто је Сваровски накит драгоцен и упечатљив?  

Прва ствар која издваја Сваровски накит је материјал од ког се израђује. Кристалу је  додат оксид сумпор ради максималне игре светлости. У садржају има и помешану соду, кварцни песак и миниум. Сва ова својства кристалу дају могућност да светлостни лом буде веома сличан оном који има дијамант.

Друга ствар која издваја овај бренд накита је неоспориви квалитет израде. Унутар овог кристала, додаје се подлога од сребрнастих огледала ради најбољег преламања светлости. Урађене су технологијом којом се појачава сјај и која се чува у тајности. 

Даниел Сваровски је творац ”дијаманата за целу планету”. Његов отац је поседовао радњу за обраду стакла. Пошто је  био шегрт у очевој радњи отишао је на студије за инжењеринг у Паризу. Тамо је добио идеју да направи електричну машину за брушење стакла. Успео је у својој намери пре 120 година, у малом аустриском селу Ватенс, и створио је своју компанију. 

Веома вешто израђени каменчићи са изузетним сјајем и прозирношћу почели су да привлаче пажњу различитих слојева друштва. Елитне модне куће су веома брзо уврстиле овај накит у свој асортиман. 

Оригиналност овог кристала се препознаје по томе што немају мутнину, имају одређену поставку углова, а ивице су чисте без икаквих пукотина. Иако нису дијаманти они су ипак скупљи од обичних кристалних облика. Управо зато је Сваровски кристал оно што издваја сваки комад накита који је окићен њиме. 

Врсте Сваровски накита у нашој понуди

Сваровски кристали на православном накиту су изазвали заслужену пажњу и код верника. У нашој радњи можете пронаћи понуду у којој су заступљени различити Сваровски кристали на црквеном накиту. Огрлице са кристалом, Сваровски минђуше, наруквице, као и прстење израђено од овог јединственог кристала, и многе друге упечатљиве комаде накита. Сви производи са овим кристалом у понуди имају православну естетику и практичну корисност. 

Сваровски накит продаја и цене

Поручите свој комад верског накита окићеног најупечатљивијим кристалом. То можете учинити путем наше онлајн продавнице, брзо и једноставно у пар кликова. Такође, понуду можете погледати и уживо у нашој продавници при Храму, и одабрати жељени накит.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени