Вињак

Вињак из Мозаик  колекције представља пример правог, квалитетног српског вињака. Ово жестоко пиће се производи од винских дестилата. Припада пићима типа коњака и препознатљиво је за нашу земљу. Период његовог старења је најмање две године у храстовом бурету. Реч је о врло драгоценом пићу, те њиме можете оплеменити свој дом, или га поклонити блиским људима. 

Погледајте боце вињака из Мозаик колекције, и набавите ово жестоко пиће у боци са мотивима Храма.

Боце вињака осликане мотивима из Храма

Вињак из Мозаик колекције Храма Светог Саве се пуни у елегантне боце са мотивима мозаика из Храма. Амбалажа нашег вињака се по својој елеганцији издваја међу другим производима овог пића.

Први вињак је направљен 1933. године од стране Драгољуба Марковића. Од тада сеже традиција производње овог пића. Одлика вињака из наше колекције је комбинација традиционалног начина припреме и иновативних метода, што је као резултат дало врхунски продукт уникатног укуса и ароме,  у изузетно упечатљивом паковању. 

Квалитетан и уникатни вињак – цена и продаја

У нашој понуди можете пронаћи вињак врхунског квалитета по најповољнијим ценама. Како бисте дошли до жељене боце овог жестоког пића, поручите у нашој онлајн продавници. Такође, можете нас посетити и у продавници Храма Светог Саве, и своју куповину обавити уживо.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени