Привесци

Привесци из понуде Храма су одабрани детаљи који обогаћују ваш накит православним и традиционалним мотивима. Привезак постаје упечатљива украсна порука која има својеврсну интимну вредност чак и када је сакривен.

Информишите се о нашој понуди привезака и одаберите жељени привезак за себе, или као дар драгој особи.

Привесци – детаљи које носимо уз себе 

Свако ко редновно носи привезак на ланчићу, посебно онај који има важну симболику, попут иконице, крстића или драгог цитата, може да посведочи како се према њему односи потпуно природно, и носи привезак као део себе. 

Лако се вежемо за свој привезак, а он се може носити ради заштите, као успомена, или као детаљ који даје посебну чар нашим комбинацијама. Привесци могу имати исписане речи светог карактера, топонимске појмове светих места, ликове светих отаца. Они могу бити овалног, плочастог или округлог облика, а стилски се издвајају крстови.

Од чега се израђују наши привесци?

Наши привесци су израђени од нерђајућих метала, племенитих и мање племенитих особина. Дрвени привесци се резбаре, а дрво се може обрађивати и у другим техникама у зависности од жељених ефеката, како би се добили различитих стилова привезака. Такође, различите врсте привезака могу се израђивати и од керамике, пластике, стакла, у упечатљивим бојама.

Привесци – продаја и цена  

Одаберите неки од привезака из понуде Храма, и наручите их једноставно у нашој онлајн продавници. Такође, жељену драгоценост можете одабрати и купити уживо, у продавници Храма Светог Саве, у коју можете свратити приликом посете Храма.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени