Медаљони - уникатни сувенири

Медаљони су уметнички обликовани сувенири који могу бити дивна успомена на посету Храма. Они  се лепо уклапају уз различите одевне комбинације и служе као леп и елегантан детаљ. Медаљони са верским мотивом могу да оплемене ваш изглед, или ризницу драгоцености, а можете их поклонити и драгим људима. 

Погледајте медаљоне сувенире у нашој понуди, и одаберите сувенир за успомену из Храма.

Какве медељоне можете понети као сувенир из Храма?

Медаљони сувенири из наше понуде су веома разноврсни, како по начину израде, тако и по мотивима које приказују. У нашој понуди можете пронаћи како оне луксузне медаљоне, тако и оне скромније, али и елегантне. На нашим медаљонима можете пронаћи разноврсне верске мотиве, иконе Христа, Богородице или вашег свеца заштитника.

Медаљони из наше понуде могу бити леп детаљ који ће оплеменити ваш изглед. Затим, леп медаљон може бити драга успомена из Храма Светог Саве. Такође, могу бити и леп поклон вама драгој особи.

Продаја медаљона сувенира

У нашој продавници можете пронаћи највећи избор медаљона сувенира као изузетно елегантну и посебну успомену на посету Храму. Можете их купити у продавници Храма, али и поручити на нашем сајту, брзо и једноставно.

Пратите Храм Светог Саве на друштвеним мрежама

Мени